duminică, 20 martie 2016

Pinata - cea mai iubita traditie din Mexic vine la petreceri copii Constanta - 0728955745




http://www.allincluded.ro , 0728955745

Pinata este un figurina realizata din carton si hartie colorate ce poate intruchipa orice va puteti imagina, astfel o puteti integra in planul oricarei petreceri. Figurinele sunt umplute cu dulciuri fructe sau obiecte mici si se agata de tavan sau de ceva inalt, iar toti invitatii ce vor parcticipa la joc se aduna in jurul pinatei.

Se spune ca "In timp ce copiii lovesc pinata, isi distrug pacatele. Cand pinata se rupe, inseamna ca binele a triumfat asupra raului. Toata lumea incepe sa strangă fructele si dulciurile", spune o locuitoare din Mexico City. O pinata originala are forma unei stele cu 7 colturi. Acestea fac trimitere la principalele pacate: lacomia, lenea, minciuna, orgoliul, invidia, mania si desfraul.Cei care lovesc pinata sunt legati la ochi, aceasta simbolizeaza increderea in Dumnezeu.

Fie ca va doriti sa respectati aceasta traditie, fie va place acest joc si doriti sa il aduceti la o petrecere noi realizam pinata sub orice forma. Pinata se poate livra goala si o umpleti dumneavoastra, sau o puteti comanda plina cu dulciurele! Livram pinata in tot judetul Constanta si Tulcea! Pentru mai multe detalii si comenzi ne puteti contacta la 0728955745.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:
Web: www.allincluded.ro
Facebook
Blogger
Wordpress
Twitter
Trilulilu
Youtube
Google +

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu